Navigatie

Wat ik doe

Onno ontwerpt en bouwt frisse, eigentijdse websites voor o.a. ZZP'ers, het MKB, (startende) ondernemers en (non)-profit organisaties. Wilt u een simpele website met een Wordpress template, een op maat ontworpen en ontwikkelde website met ExpressionEngine? Maakt u gebruik van Social Media? Onno helpt u om online uw weg te vinden. Van een simpele website, uitgebreide webshop of web applicatie, ik kan het voor u ontwerpen en ontwikkelen.

Wordpress

WordpressWordpress een veelzijdig CMS systeem dat zijn kracht heeft bewezen. Niet voor niets gebruikt een groot deel van de bestaande websites en webshops Wordpress. U kunt kiezen voor het gebruik van Wordpress voor simpele en uitgebreide websites. Wilt u een WooCommerce webshop? Geen probleem met Wordpress.

Templates en thema's

Wanneer u kiest voor Wordpress is het, in de meeste gevallen, mogelijk een bestaande template te gebruiken of te kopen en deze al dan niet aan te passen naar uw wensen. Dit kan een grote kostenbesparing opleveren, interessant voor de vooral wat kleinere websites.

Uw eigen CMS?

Heeft u reeds een CMS zoals Joomla, Drupal of dergelijks en wilt u alleen uw website vervangen of onderhouden hebben? Dan is dit ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

ExpressionEngine

ExpressionEngineExpressionEngine is een onovertroffen Content Management systeem waarmee websites worden beheerd. In tegenstelling tot Joomla, Drupal en WordPress heeft dit CMS geen vooraf bepaald structuur, wat divers maatwerk mogelijk maakt. Opdrachtgevers zijn vanwege het grote gebruiksgemak bijzonder enthousiast over dit systeem. De mogelijkheden zijn eindeloos: het CMS is geschikt voor zowel eenvoudige als complexe websites, webshops en andere op maat gemaakte oplossingen.

Maatwerk

Een speciaal voor u op maat gemaakte website of webshop omvat een ontwerp geheel gericht op uw doelgroep, visie en huisstijl. Daarnaast kunt u de website eenvoudig beheren met het ExpressionEngine CMS waarbij alle formulieren en templates op maat gemaakt zijn. Een op maat gemaakte website kan varieren van een unieke simpele website tot een complexe webshop of web-applicatie.

Responsive Web Design

Nog steeds zijn er veel websites die niet goed werken op tablets en smartphones. Als je online strategie serieus neemt dan is Responsive Web Design de eerste stap in de ontwikkeling van een nieuwe website. Bij een goed doordacht ontwerp zult u als resultaat hebben dat uw website of webshop meer bezoekers krijgt en dat deze langer op de website blijven, dan wel overgaan tot actie. Een professionele website die met de tijd meegaat zorgt daarnaast ook voor imago verbetering.